• Материал: декапирана стомана със заварки
  • Покритие: прахово боядисани с епоксидно-полиестерна боя
  • Товороносимост: 140кг
  • Размер (ВхШхД): 420х520х50мм.
  • Цвят: RAL9002
  • Цена за комплект от 2бр.стойки


33.00лв.
01 Функции
02 Описание

Гаранция за качество

Продуктите на RODIGAS могат да се отличат от предлагани имитации на пазара посредством перманентно щампованото лого върху повърхността на самиата стойка. Това е гаранция за качество и че продуктът отговаря на нормите и стандартите за производство, спрямо които фирмата е сертифицирана.

partial image

Сертифицирана товароиздръжливост

Всички стойки на RODIGAS преминават контрол за качество и са тествани за своята товароиздръжливост. Всеки продукт е с перманентна щампа която представя нормите които покрива. Това прави стойките на RODIGAS довереният избор за повечето инсталатори и проектанти.

partial image

Развойна дейност

Преди масовото производство на продуктите си, RODIGAS инвестира голям ресурс в тестването на материали и техники на сглобка и заварка, за да изкара надежден и добре конструиран функционален продукт. Техническите чертежи и дизайн на продуктите са резултат на дългогодишни разработки и са с патентован дизайн.

partial image

Прахово боядисване

Стойките от серията са прахово боядисани и са преминали през качествен контрол посредством индивидуална инспекция на покривността, изключително важна за корозозащитеността на метала и заварките.

partial image

Заварка при фиксирана позиция

Всички заварки се изпълняват при строго фиксирана позиция, за да се гарантира производствено качество и идентичност на продуктите. Изливането на заварките се получава посредством машинна или ръчна спойка, спрямо компликациите на детайла.

partial image

Покритие с епоксидна смола

Всички стойки са боядисани с епоксидно-полиестерна боя, която за разлика от обикновената боя е по-жилава и притежава сравнително висока гъвкавост и здравина. Това гарантира, че стойките няма как да бъдат с накъртена боя или с времето тя да изтънее от суровите метеорологични условия и по този начин да се компрометира защитният слой на метала. Този финален детайл силно отличава продуктите на RODIGAS от останалите стойки предлагани на пазара.

partial image

Натрупан опит от 1958г.

Италианският производител RODIGAS води началото си от 1958г. и през всичките тези години се фокусира да достави иновативни, функционални и качествени продукти за различни бизнес подразпределения. Предлаганите продукти и дизайн са резултат на дългогодишни разработки и стриктен производствен контрол.

partial image

03 Технически характеристики
  Мерна единица Стойност
Стойка модел - MS106
Приложение - стенен монтаж
Материал - стомана със заварки
Покритие - епоксидно-полиестерна боя
Размер стойка (ВxШxД) mm 420х520х50
Товароносимост kg 140
Цвят - RAL9002
04 Технически чертежи

technical schema image

technical schema image

Аксесоари